Skip to content

Advocaat Paul Saris voert vanuit Eindhoven een commerciële praktijk. Voor inname van de zaak wordt met u een vaste prijsafspraak gemaakt voor de behandeling van de zaak. Als uitgangspunt van die afspraak geldt een uurtarief dat in overleg met u wordt vastgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de complexiteit en het belang van de zaak.

Advocaat Paul Saris verleent ook rechtsbijstand aan personen op toevoegingsbasis. Wanneer u op grond van uw inkomen en vermogen daarvoor in aanmerking komt, betaalt de Raad voor Rechtsbijstand de kosten van de advocaat behoudens een eventuele eenmalige eigen bijdrage. Uw persoonsgegevens zijn bij Advocaat Paul Saris in goede handen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de werkzaamheden die worden verricht door Advocaat Paul Saris en zijn medewerkers. Download hier de privacyverklaring. Op de opdrachtovereenkomst is de kantoorklachtenregeling van toepassing.

Bij advocaat Paul Saris kunt u terecht voor een gratis eerste gesprek van een half uur. Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

T 06-11390840
E contact@advocaatpaulsaris.nl

Back To Top